Voggesang som vekker
Utstillingsdesign for Kirkelig Kulturverksted og Kulturkirken Jakob. Den viser 20 år med Kirkelig Kulturverksteds sterke engasjement for kultur og mot urettferdighet i Midt-Østen.
May, 2021
Graphic Design, Exhibition Design, Creative Direction
MUNCH | Samlingsutstillingene
Grafisk design og typografi til samlingsutstillingene på Munch
November, 2021
Graphic Design
Nobels Fredspris 2021
Årets fredsprisutstilling på Nobels Fredssenter. Grafisk design, formidlingskonsepter og publikumsaktiviteter. Oppdraget er utført i samarbeid med Torsteinsen design.
December, 2021
Exhibition Design, Typography, Graphic Design
Munch Museet Utstillingen "REFUSERT"
Utstillingsdesign for Munchmuseet på Tøyen. Miniutstillingen "Refusert" tematiserte Edvard Munchs refuserte arbeider, og som kanskje vakte mest forargelse i sin samtid, men som i dag delvis fremstår som hovedverk.
June, 2019
Art Direction, Graphic Design, Exhibition Design
22. Juli: Ti år etter - Markeringsutstilling
I 2021 var det 10 år siden terroren som tok 77 liv i Regjeringskvartalet og på Utøya. Dette ble markert på 22. juli-senteret med en utstillingen "Ti år etter:". Målet er å skape dialog og aktualisere debatten omkring demokrati og ekstremisme. Skjermene mottar kontinuerlig inputs fra besøkende. Hver input synliggjøres på en av de mange skjermene, før de blir splittet og sortert i en digital ordliste, der ordlisten og tilhørende webside blir kontinuerlig endret i takt med publikums tekster. Ordlisten vises på store berøringsskjermer hvor publikum scroller for å se ordene som representerer dagens ordskifte. Arbeidet er utført sammen med Torsteinsen Design. Fotos: Fartein Rudjord / 22. Juli-senteret
January, 2022
Interaction Design, Art Direction, Exhibition Design
Utstillingsdesign: "Gi meg et navn"
Utstillingsdesign for Munchmuseet. Ferdig levert i mars, men åpnet først nå etter lockdown. Museet holder Edvard Munch aktuell gjennom tittelen "Gi meg et navn" og historien om Abdul Karem. Godt samarbeid med arktitektene i Torsteinsen Design
July, 2021
Graphic Design, Typography, Exhibition Design
Nasjonalmuseet - Utstillingsdesign - Evighetens form
Utstillingsdesign for Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Oppdraget er utført i samarbeid med Fredrik Torsteinsen / Torsteinsen Design. Utstillingen er en vandreutstilling som har som formål å være på veien i 4 år rundt om i landet og er designet deretter. Enkle lette mobile løsninger.
May, 2017
Art Direction, Graphic Design, Exhibition Design
Exhibiton: Bit Vejle - Hadeland Glassverk
May, 2017
Exhibition Design, Graphic Design, Art Direction
Høyskolen Diakonova: Skilting og informasjonsbærere
Skilt og skiltsystemer for Høgskolen Diakonova
February, 2017
Information Architecture, Typography, Art Direction
Nasjonale Turistveger: Folldal Gruvemuseum
Design av plansjer for Statens turistveger til deres prosjekt på Folldal Gruvemuseum
August, 2016
Graphic Design, Illustration
Riksarkivet: Arkivdagene
Utstillinger / utstillingsdesign: Riksarkivet installasjon: Riksarkivet ønsket mer oppmerksomhet rundt «Arkivdagene» de arrangerer årlig. Temaet dette året var «protest». Vi bygget installasjonen rundt Alta-aksjonen på 80 tallet. Orange lenker med hengelåser med QR koder som igjen førte publikum til nettustillingen om temaet.
March, 2016
Art Direction, Exhibition Design, Street Art
Diakonhjemmet Jubileumsutstilling
Jubileumsutstilling: Diakonhjemmet Høgskole var 125 år og markerte året med en jubileumsutstilling. Vi har utviklet konsept og design og stiller ut bokskap med bøker fra forskjellige epoker av høgskolens historie. Historien fortelles gjennom utvalgte tekster og sitater plasser i ryggen på dummybøker inne i skapene.
March, 2016
Art Direction, Exhibition Design, Graphic Design
Back to Top